Estafettestokje – Jan Slappendel

Hallo allemaal,
Er is mij door Jan Slappendel gevraagd of ik het stokje over wilde nemen, dus hierbij doe ik dat. Mijn naam is Jos Lourier en ik ben geboren en getogen in Hazerswoude-Dorp. Ik ben opgegroeid met 11 broers en zussen, wat in dat kleine huisje aan de Dorpsstraat soms behoorlijk hectisch was. Ik ben getrouwd met – de welbekende – Clementien Lourier en samen hebben wij 2 dochters, een schoonzoon en een kleinzoon.
Mijn hobby’s zijn biljarten, voetbal (kijken) en ik mag ook graag lezen. Als vrijwilliger ben ik een aantal jaren bij het zwembad bezig geweest, maar de meesten kennen mij toch wel van het vrijwilligerswerk bij de voetbal waar ik al vele jaren en met veel plezier allerlei werkzaamheden doe; maaien, schoffelen, snoeien en allerlei andere hand- en spandiensten. Maar zoals Jan Slappendel ook zei, zoeken
wij ook nog steeds vrijwilligers voor allerlei werkzaamheden.
Overigens, zoals op de foto te zien, verkopen wij namens de voetbal jaarlijks kerstbomen. Binnenkort zijn deze weer te bezichtigen en te kopen bij de Egel! Ik wil het stokje graag overdragen aan onze overbuurman Raymond van Noort; geen onbekende in Hazerswoude.